Landgraaf Optoch 2024: carnavalsdinsdag 13 februari 13.11 uur

Welkom op de nieuwe website van de Landgraaf Optoch! Na zo’n 20 jaar werd het eens tijd om onze ‘look’ aan te passen aan de moderne tijd. Maar behalve de nieuwe look, vind je op deze site, zoals gewend,  alle info over de ‘sjunste optoch van Parkstad’, zowel voor deelnemers als voor bezoekers.

 

Dus: kijk gerust eens rond. Misschien staat nog niet alles op zijn plek, of mis je nog dingen – we zijn op de achtergrond nog steeds aan het werk om alles up-to-date te krijgen. Veel plezier!

Motto Landgraaf Optoch 2024

Ganse kloon of hoave gek, in 't Optoch-circus is dieng plek!

Stadsprins 2024

Bjorn I

V.V. de Geete

Tijd tot de start van de optocht:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Inschrijven

Vanaf 11 november kun je weer inschrijven voor de optocht van 2024.  De inschrijving is geopend tot 28 januari. Via de onderstaande knop ga je rechtstreeks naar de inschrijfpagina.

Kinderoptocht

In 2024 is er gelukkig weer een kinderoptocht. Op carnavals-zaterdag zal de nieuwe generatie weer door de straten van Landgraaf trekken. Jullie doen toch zeker ook mee?

Bezoekers

Als bezoeker wil je graag weten hoe laat de optocht vertrekt, wat de route is en waar je het beste kunt parkeren.

Als u belangstelling hebt om uw bedrijf via één van de reclamewagens van de optocht te promoten, neem dan contact op met de werkgroep ‘organisatie’. Dat kan via e-mail: organisatie@landgraafoptoch.nl

De Landgraaf Optoch wordt mede mogelijk gemaakt door:

.